Ansigtszoneterapi

Ansigtszoneterapi er en spændende moderne terapiform med rødder i de gamle kinesiske, vietnamesiske og indianske teknikker.

Behandlingen er yderst behagelig og virker meget afstressende for både krop og sind – ren selvforkælelse! Du kommer i en dejlig meditativ tilstand under behandlingen, og der er stor sandsynlighed for, at du vil svæve hele vejen hjem fra klinikken.


Behandlingen virker via nervepunkter, akupunkturpunkter og reflekszoner i ansigtet, som vha. centralnervesystemet kan påvirke en lang række fysiske og neurologiske sygdomme/symptomer positivt.


Med ansigtszoneterapi arbejdes primært med at fjerne ÅRSAGEN til sygdommen/problemet og ikke blot de heraf opståede symptomer i kroppen! Derved skabes der balance i både krop og sind, - så lider du af stress er behandlingen yderst effektiv, da den reducerer produktionen af stresshormoner og stessrelaterede symptomer.  
En afsluttende lymfedrænage hjælper desuden de frigivne affaldsstofferne ud af kroppen.

Pris kr. 400 pr. 60 min.

Der udføres også kombinationsbehandlinger, f.eks. halv tid med ansigtszoneterapi og halv tid med fodzonetereapi eller en anden kombination med f.eks. fodspa og zoneterapi. Ring for uforpligtende samtale og vi finder den bedste løsning for dig.